Personal training

 

Tijdens personal training word jij door middel van 1-op-1 coaching begeleid om jouw persoonlijke doelen te bereiken. Of dat nou afvallen, spieropbouw, fit worden of het verbeteren van je conditie is, samen werken we aan jouw doelen en zorgen we voor het gewenste resultaat.

 

We kijken eerst samen naar jouw levensstijl en op basis daarvan maken we een plan voor zowel het sporten als je voedingspatroon.
Ik ben er om jou te motiveren en te coachen, zodat jij jouw doelstellingen kan bereiken. Ik ben pas tevreden als jij tevreden bent. Ik kan niet wachten om samen met jou aan de slag te gaan.

 

 

1-op-1 of small group Personal Training
Personal training kan zowel 1-op-1 worden gegeven, maar kan ook in de vorm van Small group personal training. Dit kan tot en met een groepsgrootte van maximaal 4 personen. Op deze manier kan jij samen met je gezin, familie of vriend of vriendin de voordelen van personal training benutten, maar profiteer je wel van schaalvoordeel.

Soms kan dit ook juist net zorgen voor die vertrouwde setting, om dit samen te doen met bekenden. Mensen bij wie jij je vertrouwd en op je gemak voelt.

Maar ook wanneer jij je alleen wilt aansluiten bij een Small group personal training, is dat zeker mogelijk. Ik zoek dan, in afstemming met jou, een gepaste groep. 

Personal training

Vraag een personal training sessie aan!

11 + 8 =

Lessen vandaag

Geen aankomende evenementen voor vandaag

Aankomende lessen

Geen aankomende evenementen voor vandaag